MEER
Maandelijkse verdiepingsavonden sinds 2007
In de Nieuwe Kerk te Utrecht worden sinds september 2007 maandelijkse verdiepingsavonden georganiseerd onder de naam MEER en zijn uniek in Utrecht en omgeving.
Vanaf het begin ben ik zeer betrokken geweest en heb de visuele identiteit op vrijwillige basis vormgegeven. Uitdaging was om een zelfverzekerd, krachtig logo te ontwerpen wat voor een bepaalde zekerheid staat, met de mogelijkheid om vragen te kunnen stellen en dus verder te denken. De toevoegingen uit de 'Van Dale' versterkten deze naam en concept.
In de beelden is er gekozen voor een mogelijk nog krachtiger element; een hand/vuist die een stuk prikkeldraad weg trekt en vogels; verwijzingen naar de overwinning over de dood en de daarop volgende vrijheid in Christus die ook op de mens van toepassing mag zijn. Op de achtergrond zijn gelaagde mozaïk beelden gezet die van een afstand gaan spreken. Later zijn de flyers terug gebracht naar alleen pure mozaïk beelden, die ook van dichtbij de details en verdieping behouden die bij MEER passen.


De avonden onderscheiden zich sterk van reguliere bijeenkomsten door middel van een sterke visuele uitstraling en sfeer in het kerkgebouw. Met speciaal theater licht wordt er een intieme en moderne sfeer neergezet.
Sprekers als bijvoorbeeld Ron Becker, Hans Eschbach, Evert Jan Ouweneel en de internationale gast  Carol Watson uit Zuid-Afrika werden uitgenodigd om diverse onderwerpen en thema's uit te diepen. 
Back to Top